club · 25. febrero 2019
Ja pots formalitzar el pagament de la quota de soci 2019, ja sigui inscripció o renovació i tenir a l´abast totes les activitats de l´Outdoor Club Cerdanya.
friends · 20. septiembre 2018
Costellada i BTT amb l´Outdoor Club Cerdanya. La primera activitat social que combina una exigent ruta per la Cerdanya i un dinar amb barbacoa familiar. T´hi esperem!
30. julio 2018
Jornada de ciclisme, amistat i companyonia a la ruta Puigcerdà-l´Escala 2018. Prop de 50 ciclistes van gaudir-ne. Visita les xarxes socials de l´OCC i revisa totes les fotos de l´esdeveniment.
events · 27. junio 2018
El proper juliol farem la tradicional ruta Puigcerdà-l´Escala en ciclisme de carretera. Activitat per a socis i amics de l´OCC on gaudirem del pas per un dels espais ciclistes més coneguts de casa nostra. Apunta-t´hi!
events · 05. junio 2018
Arriba la Marxa 3 Nacions 2018. Uneix-te al grup de l´OCC per tal de participar a la marxa més representativa del Pirineu català. Acompanya´ns.
club · 28. mayo 2018
Ja pots formalitzar el pagament de la quota de soci i triar la talla per a l´equipació de ciclisme del club.
club · 10. mayo 2018
Comencen les activitats de l´Outdoor Club Cerdanya. La primera setmana oficial d´activitats dels socis del club comença amb running, btt, una sortida de bici de carretera i un dinar familiar. T´hi esperem!
club · 29. marzo 2018
L´Outdoor Club Cerdanya obre secció de club a la xarxa social dels esportistes.
club · 01. enero 2018
Fundació del club OCC, una entitat punt de trobada per a tots els esportistes de La Cerdanya que estiguin interessats en els esports que fan especial la nostra comarca. Ciclisme de carretera, BTT, trail running, Esquí de muntanya,... Qualsevol activitat esportiva a l´aire lliure ens motiva, t´hi sumes i sortim plegats?